Diensten

Wij nemen opdrachten aan van particulieren en bedrijven in heel Nederland. Wij zijn bv. vaak te vinden in Almere, Amsterdam, Den Haag en zelfs in Maastricht.

Renovlies

Schilders en Behangbedrijf Wilmi is dé expert in renovliesbehang, een glasvezelbehang zonder structuur, dat een sterk egaliserende werking heeft. Daardoor is het een perfect alternatief voor glad stucwerk, waarbij het ook nog eens niet scheurt en lang mooi blijft. Renovlies is geschikt voor wanden die niet geheel glad zijn. In tegenstelling tot glasvlies kan renovlies compleet naadloos worden aangebracht op een behangklare wand. Omdat wij kiezen voor de beste materialen en het beste resultaat, werken wij met het merk Renostuc.


De voordelen van renovlies op een rij:

  • Naadloze afwerking
  • Brandveilig
  • Snel aan te brengen
  • Scheurvast, stootvast, krasvast
  • Blijft jarenlang mooi

Wij geven onbeperkte garantie op door ons aangebracht renovlies. Wij komen ook graag bij u langs.

Glasvlies

Wilt u in uw nieuwbouwpand mooie gladde wanden? Of wilt u de oude muren verstevigen en de scheurtjes wegwerken? Kies dan voor glasvlies, een zeer sterk en glad behang dat in allerlei patronen leverbaar is of in elke gewenste kleur overgeschilderd kan worden. Glasvlies wordt veel toegepast in kantoren en ziekenhuizen, maar doet het ook goed in woonhuizen.

Glasvlies is door een vakkundige behanger gemakkelijk en snel aan te brengen en wordt gezien als de ideale opvolger van stucwerk, omdat het niet scheurt bij het werken van de muur. Bovendien is glasvlies afneembaar (denk bv. aan vette kinderhandjes). Schilders en Behangbedrijf Wilmi geeft dan ook onbeperkte garantie op door ons aangebracht glasvlies.

Schilderwerk

Goed schilderwerk geeft uw woning of bedrijfspand een mooie uitstraling, maar het beschermt het houtwerk ook tegen houtrot en houtworm. Wilmi Schilders en Behangbedrijf kan u van dienst zijn met al uw schilderwerk en sauswerk, buiten en binnen. Wij geven u ook graag deskundig advies. Voor ons schilderwerk gebruiken wij de beste materialen en verfsoorten. Zo kunnen we de kwaliteit van het schilderwerk garanderen.

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.